Lars Matse

Email: lars@fysiotherapievangilst.nl

Specialisaties

  • Algemeen Fysiotherapie
  • Medical Taping
  • Acuut knieletsel
  • Oefentherapie
  • Sportrevalidatie

In 2016 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen als algemeen Fysiotherapeut. Na een periode in Duitsland te hebben gewerkt ben ik sinds 2017 werkzaam in deze praktijk.

Mijn interesses binnen de fysiotherapie zijn over het algemeen vrij breed. Zo zie ik het liefst allerlei verschillende klachten, maar ook verschillende mensen bij mij in de praktijk. Daarbij probeer ik iedereen te helpen met het idee zoals ik ook zelf geholpen zou willen worden. Dit vooral met een lach op het gezicht en een duidelijke behandeling met zowel korte als lange termijn doelstellingen.

Binnen de praktijk richt ik mij naast de reguliere behandelingen ook op oefentherapie met verschillende doelgroepen. Door mijn expertise en verschillende cursussen die ik heb gevolgd, behandel ik ook graag personen na een sportblessure of met een doelstelling weer te gaan sporten.

Naast mijn werk als fysiotherapeut in de praktijk, ben ik ook veel bezig met mijn eigen hobby’s en sporten. Op nummer één daarbij staat het voetbal. Dit combineer ik het liefst met andere lichamelijke activiteiten zoals hardlopen, zwemmen en fietsen.

Op dit moment ben ik met veel plezier aanwezig op dinsdag en vrijdag op de Kromwijkplaats nummer 2 in Arnhem.